Beoordelingen

8,4
Beoordelingsscore

Overzicht score

Hygiëne
8,7
Comfort
7,8
Locatie accommodatie
9,2
Faciliteiten
8,1
Personeel
9,1
Waar voor uw geld
7,8

Beoordelingen

    Dianav2
    nl

    Beoordelingsscore

    7,9
    9 september 2017
    Parkeren in San Terenzo is een drama. Dichtstbijzijnde parkeerplaats is 700 meter van het hotel. Het is bijna onmogelijk de koffers uit de auto te halen in de drukke eenrichtingsstraat. Er is veel lawaai op straat, ook 's nachts als ze om 5 uur de glasbakken komen legen. Bedden zijn hard en er zitten harde plastic staafjes in het matras die blauwe plekken veroorzaken.
    Super schone kamers, heel mooi hotel met een modern interieur, behulpzaam personeel. Prima ontbijt. Geweldige locatie nog geen 100 meter van t strand waar je kunt kiezen om een bedje te huren of gewoon je handdoekje neer te leggen. Genoeg restaurantjes op loopafstand en de stad Lerici, met haven op een kleine 2 km.
    ChrisG79
    nl

    Beoordelingsscore

    10
    3 juli 2017

    Mooi hotel met kleine knusse kamers.

    De kamers zijn klein: het bed van 140 was ff wennen. Badkamer en douche ook klein. Wel mooi afgewerkt!! dus niet de gebruikelijke italiaanse loodgieterscapriolen. Maar het bidet had voor mij niet gehoeven, dan was je omdraaien nog mogelijk geweest. Nu diende het als verzamelbak voor toiletmappen en wcpapier. Wij kwamen alleen op de kamer om te douchen en te slapen, dus stoorde het niet. Kamers zijn wel erg mooi. dagelijkse schoonmaak ook prima! Dus eigenlijk viel dit niet tegen. Als je je t kunt veroorloven neem de superoir met view aan de voorzijde van t hotel.
    Ontbijt was prima! Genoeg keuze en vers. Niet zoals gewoonlijk in Italie alles voorverpakt, maar vers brood (donker roggebrood) en kaas en vlees. Fruit en zuivel. Ontvangst is erg goed, voor mediterrane maatstaven. Eigenaar spreekt goed engels en is behulpzaam. En ja.. parkeren is 400 tot 600 meter lopen, maar je zit in een kustplaatsje, in een historisch pand aan een klein straatje: dat 100 keer liever dan een privé parking in een modern resort tussen de Russen en Amerikanen. De wandeling van en naar de auto is geen straf: langs het strand met schitterend uitzicht hoort dat net zo goed bij de vakantie. Het buurplaatsje Lerici heeft trouwens net wat meer qua wandeling en restaurants. busverbinding is een prima en kost 1 euro per dag pp. In lerici pak je de boot naar Portovenere en vandaar naar Cinque Terre. Super
    Nelly
    nl

    Beoordelingsscore

    10
    6 augustus 2016

    top.

    niets
    zeer vriendelijke en behulpzame eigenaar , vanuit de straat meteen aan zee, nog geen 100 meter. Ontbijt heel lekker. zeer schone kamers.Mooie binnenplaats met veel planten en bloemen was altijd leuk om weer binnen te komen.
    Antony
    au

    Beoordelingsscore

    10
    13 mei 2018

    A little hidden gem

    Having to leave after only 3 nights.
    Wonderful little treasure. Great hospitality. The restaurant attached to the hotel served some of the best seafood we have ever eaten. Full marks.
    Ree2468
    au

    Beoordelingsscore

    10
    22 april 2018

    Definitely stay again, loved the decor, location, helpful staff!

    Only issue was on top floor carrying heavy bags , which the owner helped with, and parking was not on site
    The owner took pride in his hotel, very helpful and beautifully renovated, comfy bed, great bathroom facilities, nice balcony and view of the ocean, very comfortable and breakfast facilities also great.
    Andre
    gb

    Beoordelingsscore

    8,3
    16 september 2017

    Highly recommended seaside hotel

    Excellent location of a super little contemporary boutique hotel ideally located close to the beach and numerous good quality fish & pasta restaurants - staff were extremely helpful, efficient & accommodating - bright, spacious modern rooms made our four nights stay most pleasant & enjoyable
    Vincent
    fr

    Beoordelingsscore

    8,3
    31 augustus 2017
    Forget the street side rooms if you're noise sensitive.
    Nice and friendly staff. Perfect location.
    Tanja
    mk

    Beoordelingsscore

    10
    20 augustus 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Elena
    ru

    Beoordelingsscore

    8,3
    29 juli 2017

    Perfect location and value for money

    There is no air conditioner so you have to keep your windows constantly open and it becomes a problem due to a really noisy street. I understand that it is not a problem of the hotel cause we didn't hear our neighbors but we had to listen to the cleaning machines working outside ... at night ... Also I wouldn't say it is a big problem but be prepared there is no lift.
    The location is brilliant! It took a minute to get a cup of fresh delicious cappuccino and two minutes to get to a beach. Also it takes five minutes to get to the best restaurant in this town. The hotel is actually one of those typical Italian colorful small houses. We had a room with terrace and a sea view. The hotel looks like it has been renovated recently, so you won't find anything old or dirty. The owner of the hotel doesn't talk much but is very helpful.
    Anders
    se

    Beoordelingsscore

    10
    24 juli 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Kajal Vora
    ae

    Beoordelingsscore

    9,2
    13 juli 2017

    Quaint little hotel....great place

    Nothing
    Quiet, clean hotel with fantastic staff. The owner was very helpful and informative. He made the place feel very homely and our stay comfortable.
    Berit
    no

    Beoordelingsscore

    8,8
    7 juni 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Deanne
    us

    Beoordelingsscore

    10
    31 mei 2017
    Nothing
    Breakfast cleanliness great desk staff
    pt

    Beoordelingsscore

    6,7
    18 september 2016

    Staff could be more friendly

    Too many stairs to climb and poor wifi coverage in common areas. Also staff could be more friendly, it quite hard to communicate in English and they made us feel a bit uncomfortable. The hotel is 40 minute walking to Lerici. For the price we expected more.
    Close to the beach and S. Terenzo. The room has been renewed and was quite large. Good breakfast.
    Tracy
    nz

    Beoordelingsscore

    9,6
    14 juli 2016

    Fantastic San Terenzo stay

    A fridge in the room would be great.
    Loved this little Italian village and Hotel Pino really went out of their way to help with any problems. Away from the crowds of Cinque Terre but with easy access.